Fri fragt over 599 kr

Kundeservice

Kundeservice

E-mail: kundeservice@skabmere.dk

(Vi besvarer sagen inden for 48 timer)

Åbningstider kundeservice:

Man-Fre: 08.00-15:00.

Lør-, søn- & helligdage: lukket.

 

Almindelige spørgsmål og svar

Bestilling & betaling

Hvornår kommer min ordrebekræftelse?

Ordrebekræftelsen sendes til den e-mailadresse, du indtastede umiddelbart efter, at købet er afsluttet. Hvis din ordrebekræftelse ikke dukker op, er det vigtigt, at du kontakter kundeservice via telefon eller e-mail. Du bør også kontrollere, at bekræftelsen ikke endte i spam.

Hvornår modtager jeg min faktura?

Hvis du har valgt at betale med faktura, sendes den til din e-mailadresse i forbindelse med leveringen. Hvis du ikke har modtaget din faktura, kan du gå ind på Min Klarna or at få den der. Hvis du har yderligere spørgsmål angående din faktura, bedes du kontakte Klarnas kundeservice for hjælp på  , da de håndterer alle vores betalinger.

Åben handel

Du har altid 30 dages fortrydelsesret fra det tidspunkt, du modtager dine varer, når du handler hos os. Returporto betales af dig som forbruger. Læs mere under "" Hvordan returnerer jeg en vare? 

Købsvilkår og Betingelser

Komplet Købsvilkår kan findes her.
Læs venligst de nødvendige oplysninger, før du kontakter os.

Ændring af ordre?

Hvis du vil ændre noget i din ordre, er det ikke noget problem, så længe pakken ikke er pakket eller sendt fra os.
Brug kontaktformularen, og send din anmodning.
Hvis du ønsker at bytte nogen ud, har vi brug for varenummeret til det vi skal tilføje samt mængde.

Delt levering

I tilfælde, hvor en eller flere varer ikke er på lager, som du bestilte, venter vi normalt på alle varer, før de sendes. Vi kan dele din ordre og foretage en delvis levering, hvis du ønsker det. Hvis bestillingen overstiger 1000 DDK, opkræver vi ikke noget ekstra gebyr, ellers er der et ekstra forsendelsesgebyr på 59 DKK..
Kontakt os via mail.

Kan man handle eller hente pakker direkte fra jeres lager?

Desværre har vi ikke muligheden for at tilbyde salg eller at du kan se på varer i vores lager, da vi konstant arbejder på at administrere og sende de orde, der kommer ind.

Retur & reklamation

Hvordan returnerer jeg en vare?

Returporto betales af dig som forbruger.
Returneringer sendes til følgende adresse og markeres med ordrenummer og afsender:

Skapamer e-handel Norden AB
Karpalundsvägen 39
291 61 Kristianstad

Vedlæd venligst en besked i pakken, hvorpå ordrenummeret er angivet - følgeseddel eller kopi af denne går også. Hvis du har købt på faktura, er det bedst hvis du enten udsætter forfaldsdatoen via Min Klarna, eller hvis du sætter fakturaen på pause. Du kontakter derefter Klarna på chat , og de hjælper dig med dette. Derefter foretages en kredit.

Hvornår håndteres en returnering/reklamation?

Så snart vi håndterer pakken, vil vi underrette dig via din e-mail, som du angav i ordren. Håndteringstider kan variere, men forvent ca. 10 arbejdsdage.
Vi krediterer derefter betalingen hos Klarna.

Hvordan reklamerer jeg en beskadiget vare?

I tilfælde af en reklamation skal du kontakte kundeservicen. Hvis du har mulighed for, kan du sende et eller flere billeder af det beskadigede produkt til vores e-mail: kundeservice@skabemere.dk og angive, at det er en reklamation, og beskriv det problem du har oplevet med produktet. Vi vender tilbage med yderligere instruktioner.

Hvis du har købt på faktura, er det bedst hvis du enten udsætter forfaldsdatoen via Min Klarna, eller hvis du sætter fakturaen på pause. Du kontakter derefter Klarna på chat , og de hjælper dig med dette.

Andre spørgsmål

Hvornår leveres et produkt, der "midlertidigt er udsolgt"?

I mange tilfælde er der en estimeret leveringsdato på siden. Denne dato er kun et estimat, og levering kan ikke garanteres, da den i værste tilfælde kan ændre sig. Hvis leveringstiden er ukendt, har leverandøren ikke været i stand til at oplyse, hvornår produktet vil være tilgængeligt igen, og vi kan desværre i disse tilfælde ikke svare, hvornår det pågældende produkt kan leveres.

Skapamer e-handel Norden AB
Karpalundsvägen 39, 
291 61 Kristianstad
Sweden


Virksomhedsnummer SE556795-1164